Havsö Bygg AB

Hallå och god dag mina fina läsare och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och har haft en riktigt fin helg. Det här med byggföretag i Visby är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här i min blogg och jag kommer därför att skriva ett inlägg om det här på bloggen idag. Jag tror att ni alla vet hur mycket jag älskar mitt hus även om det har sina fel och brister. Men sedan jag kontaktade Havsö Bygg AB så har jag fått riktigt god hjälp med att göra vissa renoveringar här hemma. Det är inte bara det att jag har renoverat lite här och var i villan. Jag har också fått hjälp med en ombyggnad och nu måste jag ändå säga till er mina fina läsare att mitt hus har blivit en plats som jag älskar ännu mer. Jag fick tips om det här företaget av en god vän som bor här i Visby. Han hade blivit väldigt nöjd efter att Havsö Bygg varit hemma hos honom och byggt en altan. Det kändes väldigt bra att anlita den här firman speciellt sedan min goda vän rekommenderat mig att göra så. Jag litar på min vän till 100 % och nu när Havsö Bygg har varit här hemma även hos mig så kan jag bara lovorda deras insatser och jag får tacka min fina vän här på vårt vackra Gotland som tipsade mig om den här firman. Som ni säkert förstår så är jag verkligen nöjd så att jag verkligen vill rekommendera också er, finaste läsare, att anlita er av denna eminenta firma för era eventuella projekt inom bygg och renovering.