Hjälp från ett byggföretag

Hallå hallå!

Jag la precis på telefonen efter ett trevligt samtal med ett byggföretag som ska hjälpa mig att göra om vårat föreningshus i Norrköping. Vi har ett klubbhus med många år på nacken som måste rustas upp nu i takt med att vi klättrar i seriesystemen, det är dags att hela vår förening ger samma intryck som de visioner vi har. Jag pratar om sport och närmare bestämt innebandy, en sport som under de senaste åren har växt väldigt mycket i popularitet. Trots att jag arbetar i föreningen så är inte innebandy den sporten som jag brinner för mest, men jag är en affärsman och när man får chansen att kunna driva en verksamhet mot framgång så tar jag den. Det är absolut mycket att göra men inte i den skalan så att mina övriga affärer påverkas negativt, jag hinner med både det ena och det andra. Med en affärsman som driver föreningen uppåt så handlar väldigt mycket för mig om professionalitet, det går inte att ha ett lag högt upp i seriesystemet och fortfarande ha ett klubbhus som ser fruktansvärt ut. För mig är inte det viktigaste vad som händer på planen utan det viktigaste är hur allt runt omkring ger ett positivt intryck och hur det genererar i framgång. För mig är den ekonomiska vinsten det viktigaste för med den så kommer resurserna för nå sportsliga resultat. Därför har jag anlitat ett byggföretag som kan ge oss en unik klubbstuga i Norrköping, visst är det en utgift men hur ett långsiktigt perspektiv så ses det som en inkomst. Ett byggföretag kostar några tusen att anställa men jag ser med ett nytt klubbhus möjligheterna att kunna hyra ut lokalen för evenemang som gör att vi kan dra in mer pengar. I och med denna renovering så kommer det pratas om föreningen bland andra och vi får publicitet som vi tidigare inte haft, det här kommer bli riktigt bra för oss.